Over ons

 

Meedenken en kwaliteit leveren:

 

‘Het moet gewoon goed!’

 

Snippe is al jaren dé expert in rioolwerk. Met onze ervaren medewerkers en betrokken instelling helpen wij zowel particulieren als bedrijven aan hoogwaardige maatwerkoplossingen. Oók in bestrating en grond- of graafwerkzaamheden!

 

Op het gebied van rioolwerk zijn wij ervaren alleskunners. Of het nu gaat om een verstopte wc, een renovatieproject of een compleet nieuwe wijk: wij hebben altijd de juiste kennis en capaciteit in huis.

 

Duidelijkheid

Onze klantenkring is dan ook bijzonder breed. Daar zijn wij nog het meest trots op. Het bewijst dat onze aanpak werkt. Snippe staat voor efficiëntie en maatwerk. Wij denken graag met u mee en bespreken vooraf onze werkzaamheden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Duidelijkheid en kwaliteit!

 

Bestrating

Wat begon als noodzaak na een rioleringsklus, is uitgegroeid tot een volwaardige dienst van Snippe: bestrating. Van creatief ontwerp tot inkoop en het uiteindelijke straatwerk: onze eigen stratenmakers maken er iets moois naar wens van. Wilt u alleen hulp bij het uitgraven of andere grondwerkzaamheden? Dan laat u toch gewoon onze kraan komen?

 

Servicegericht

Zo flexibel is Snippe. Altijd al geweest ook, vanaf de oprichting in 1961 door Arend Snippe. Onder de naam Snippe & Bugel bouwde hij – juist door zijn service – decennialang een uitstekende naamsbekendheid op in de kop van Noord-Holland.

 

Enthousiast

Tegenwoordig staat het bedrijf onder leiding van Michel Grooten (werkzaam bij Snippe vanaf 1996) en zijn vrouw Miranda Grooten-Keuris. We hebben een enthousiast, ervaren en goed ingespeeld team van echte vakspecialisten. Samen gaan we elke uitdaging aan en werken we aan nóg meer tevreden opdrachtgevers. Want wat we ook doen, het moet gewoon goed!

Meer informatie of offerte?

 

Bel 0224 – 54 14 41 of 06 – 53 15 96 46 of mail ons