Particulieren

 

Riool verstopt? Nare luchtjes in huis? Kruipruimte vol water? Of wilt u professionele riolering bij verbouwing of nieuwbouw? Snippe is de specialist die snel handelt en graag met u meedenkt. Oók als het gaat om bestrating en grondwerkzaamheden!

 

24-uursservice

Van toilet tot wasmachine-afvoer: wij verhelpen elke verstopping snel en vakkundig! Bel 0224 – 54 14 41 en binnen 24 uur staan wij voor uw deur.

 

Stankdetectie

Als u last heeft van nare luchtjes in huis, kan zelfs het scheurtje in een rioolbuis de oorzaak zijn. Met onze rookdetectie weet u snel waar het lek zit.

 

Camera-inspectie

Een riool dat lekt moet worden gerepareerd. Met behulp van camera-inspectie bepalen wij exact de locatie en de omvang van de schade. Zo kunnen wij de reparatie altijd zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

 

Grond- en graafwerkzaamheden

Wilt u uw tuin grondig laten frezen, vlakken of ophogen? Of wilt u een fundament of vijver uitgraven? Wij helpen u met al uw grond- en graafwerkzaamheden. Bespaart u veel tijd, moeite en onvoorziene problemen. Vraag offerte aan!

 

Drainage

Water in uw kruipruimte kan leiden tot overlast, ongezonde bijverschijnselen en op den duur zelfs schade aan uw woning. Een drainage biedt uitkomst.

 

Heldere communicatie

Wat uw opdracht ook is, wij helpen u graag aan de beste oplossing voor úw specifieke situatie. Snippe doet het snel, goed en volgens heldere (prijs)afspraken.

 

Bel voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee.

 

Vraag direct een offerte aan

Bel 0224 – 54 14 41 of 06 – 53 15 96 46 of mail ons