Riolering & advies

 

Van rioolreparatie en rioolvervanging tot compleet nieuwe rioolaanleg: Snippe denkt mee en biedt kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

 

Rookdetectie

Heeft u last van nare luchtjes in huis? Met onze rookmachine stellen wij snel vast of dit afkomstig is uit uw riolering. Losgeraakte koppelstukken en zelfs de kleinste haarscheurtjes worden ontdekt. Daarna maken we samen met u een plan de campagne.

 

Camera-inspectie

Wanneer uw riool overlast veroorzaakt, lek lijkt of is, kunnen wij het complete stelsel met een speciale camera van binnenuit controleren. Door de nauwkeurige plaatsaanduiding van de beschadiging kunnen we deze repareren zonder onnodig te graven of breken. Dat werkt snel en kostenbesparend. Ook na het ontstoppen en reinigen van uw riool checken wij met deze camera of alles 100% in orde is.

 

Reparatie

Een reparatie van het riool voeren wij van A tot Z voor u uit. Kunnen we er niet bij via de bestaande mogelijkheden, dan creëren we een opening in de muur of grond. Soms zagen we een nieuw kruipluik. In en onder de woning monteren we kunststof tussenstukken, buiten rubberen. Deze geven mee bij nieuwe grondverzakkingen. Na de werkzaamheden herstellen we uw wand of bestrating weer netjes.

 

Renovatie en nieuwbouw

Van rioolvervanging per particuliere woning tot aanleg van riolenstelsel voor een compleet nieuwbouwproject: Snippe bezit de kennis, ervaring en capaciteit ervoor.

Ook voor gemeenten (nieuwe huizenaansluitingen, uitleggers of hoofdriool) zijn wij dé totaalpartner. In combinatie met onze stratenmakers bieden wij volledige ontzorging.

 

Kwaliteit

Bij het ontwerp, uitvoering en het beheer van riolering volgen wij alle actuele NEN-normen. Daarbij gebruiken wij uitsluitend dikwandige PVC-buizen met KOMO keur. In combinatie met onze expertise garandeert Snippe maximale garantie op geleverd werk. Daarom durven wij ook zo ver te gaan in onze service!

 

HPE lastechniek

PVC rioolbuizen verbinden wij met HPE lastechniek. Hierbij worden de uiteinden van binnen versmolten door een warmte-element aan de buitenkant. Dankzij onze ervaring realiseren wij altijd het sterkste resultaat, ook bij temperatuurschommelingen. Klik hier voor een demonstratiefilm.

 

Gresbuizen vervangen

Onder veel oude huizen liggen nog rioolbuizen van gres: een keramisch materiaal met een bros karakter. Regelmatig veroorzaken boomwortels schade aan gresbuizen. Snippe vervangt uw verouderde gresbuizen voor hoge kwaliteit PVC-buizen, zodat u weer tientallen jaren verzekerd bent van een betrouwbaar riool.

 

KLIC melding

KLIC staat voor Kabels en Leidingen Informatie Centrum, dat in 2008 is opgegaan in het Kadaster. Iedereen die machinale graafwerkzaamheden laat verrichten, is wettelijk verplicht dit hier van te voren te melden. Dit heet een Graafmelding. Snippe kan deze voor u verzorgen.

 

Revisietekening

Na het aanleggen of aanpassen van uw riool geven wij u een revisietekening. Hierop staan de veranderingen ten opzichte van de oorspronkelijke tekening. Zo weet u altijd waar wat in uw grond ligt en wanneer welke vernieuwingen zijn aangebracht.

 

 

Wat is úw wens op het gebied van riolering?

Bel voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee.

 

 

Vraag direct offerte aan.

Bel 0224 – 54 14 41 of 06 – 53 15 96 46